PULSAR SRL, isi desfasoara de mai bine de 5 ani , activitatatea in domeniul energiilor neconventionale :

  • sisteme solare de apa calda
  • sisteme de incalzire cu pompe de caldura
  • sisteme energetice cu eoliene si panouri fotovoltaice
  • sisteme energetice pentru functionare punctuala in zone izolate ( supraveghere , efractie , alarmare incendiu , extragerea apei pendru adaparea animalelor aflate la pasunat )
  • producator de stalpi fotovoltaici pentru curti , gradini , arcuri ,strazi .
     

Echipamentele de baza in toate aceste sisteme sunt made in Germania ,in proportie de min 85% , exceptand doar elemente de legatura : bride, cleme , papuci electrici.

Criteriul principal care a stat la baza hotararii noastre de a lucra cu produse din Germania a fost cuantumul mare al cheltuielilor pentru asigurarea garantiei, care in cazul produselor din alte tari depaseau valoarea castigurilor realizate .

 

De asemenea, pentru sistemele amintite asiguram proiectarea si optimizarea configuratiei sistemelor in asa fel incat sa siguram minimul functional chiar si in perioade foarte grele de utilizare .
Tocmai de aceea , pe site-ul nostru , va rugam sa completati un chestionar , astfel incat pe baza datelor furnizate de dumneavoastra , coroborate cu harta insoririi si harta temperaturilor pe teritoriul Romaniei sa fim cat mai exacti , in asa fel incat sa nu supradimensionam si nici sa subdimensionam instalatiile .

Durata de functionare a echipamentelor variaza intre 15 ani si 45 de ani .
Functionalitatea este cea ….nemteasca , arhirecunoscuta ca durata si precizie .

Tot pe site-ul nostru gasiti oferta pentru iluminat intelligent cu becuri cu LED sau cu lampi cu neon in variantele cald , rece si foarte rece .
De asemenea veti putea vizualiza cateva dintre lucrarile noastre , ca simple exemplificari de tipuri de sisteme si zone in care pot functiona !!

Unic asociat ,
ing. Nicolae ROLEA

 


 

S.C. PULSAR S.R.L.

 Ing. Nicolae Rolea
Tel: 0769250177

email: office@pulsarsistem.ro 

            tehnic@pulsarsistem.ro

Catalog gratuit firme si produse Romania

Ultimele cautari